Як склеєний домен може вплинути на SEO вашого сайту
Не так давно я зіткнувся з проблемою, яка, здавалося б, виникає не у всіх — це питання склеєних доменів https://proseo.kiev.ua/seo/shho-take-skleyenyj-domen-dlya-google/ Це явище стало для мене не лише важливим моментом, а й корисним досвідом, коли я почав глибше занурюватися в SEO-оптимізацію свого сайту. Склеєний домен — це ситуація, коли Google об'єднує кілька доменів або піддоменів в єдину одиницю для того, щоб зберегти та передати з усіх них релевантність і авторитет.
У моєму випадку склеєний домен виник, коли я використовував кілька піддоменів для різних частин одного і того ж проекту. Спочатку все працювало відмінно, але з часом я помітив, що кожен піддомен почав працювати як окремий сайт, що впливало на загальну ефективність мого ресурсу. Коли я розібрався в тому, як Google склеює домени, і зрозумів, що це допоможе моєму сайту краще пройти індексацію та підвищити його видимість у пошукових системах, я почав коригувати свою стратегію.
Щоб уникнути подібних проблем, я порадився з фахівцями та дізнався, як правильно налаштувати склеєний домен для свого проекту. Виявилося, що цей процес має свої тонкощі: потрібно правильно настроїти редиректи, слідкувати за правильністю налаштувань DNS і, звісно, контролювати мета-теги для кожної сторінки.
Рекомендується детально ознайомитися з цією темою, щоб уникнути помилок, які можуть вплинути на результати SEO вашого сайту. Зі свого досвіду можу сказати, що після налаштування склеєного домену мій сайт почав працювати значно ефективніше, і я отримав кращі результати в пошукових системах.